„Супертрејд“ го доби тендерот на „Македонија пат“ за набавка на дизел гориво

318 Views Јули 12, 2018 Бизнис Никола Осило

ЈП „Македонија пат“ – Скопје по распишаниот тендер за набавка на дизел гориво склучи договорот со друштвото за производство, промет и услуги „Супертрејд“ ДОО увоз-извоз Скопје.

Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ е 79.650.000 денари, а главен критериум за доделување на договорот беше најниската цена.

При објавување на материјали од порталот emagazin.mk во друг медиум, задолжително поставете активен линк кон страницата од која е преземен текстот.

За Авторот

Никола Осило

Професионален новинар со повеќегодишно искуство. Новинарството постои за јавноста да се информира, а не за да се контаминира. Факти пред ставови!